Asiakastyytyväisyys

Se on toimintamme perusta. Siihen perustuvat arvomme ja strategiamme.

Se on kantanut meidät kauas, mitä menestykseen tulee.

Ja se pitää meidät lähellä, mitä asiakkaisiimme tulee.

Miksi me menestymme?

A. meiltä tuotteita ostava jälleenmyyjä on tyytyväinen.

B. jälleenmyyjältä tuotteen ostanut kuluttaja on tyytyväinen.

Jälleenmyyjä tietää saavansa meiltä kodinelektroniikan viimeisimmät innovaatiot huippuedullisesti ja ajallaan. Kuluttaja ilahtuu löytäessään jotakin niin uskomattoman hyvää niin halvalla. Jos suomenkielinen ohje ei riitä, valmistajalta voi kysyä lisätietoa. Kaikki tuotteet on Suomessa testattu. Kaikista tuotteista kantavat vastuun yhteystiedoissa mainitut rautaiset ammattilaiset. Jokainen vaihe jokaisen tuotteen kohdalla on tarkoin harkittu ja huolella toteutettu, jotta asiakastyytyväisyys on jatkossakin taattu.

Me olemme menestyneet koska kokemuksesta tiedämme että pienessä maassa huijaus ei lyö leiville. Yksi ei tuo oikeaa, toinen on myöhässä, kolmas laskuttaa liikaa. InBound Finland pitää sanansa, aina.

InBound Finland Oy palveluksessanne

InBound Finland Oy perustettiin vuonna 2010. Kokemuksemme suomalaisen maahantuonnin parista ulottuu 1980-luvulle asti. Meillä on rautainen kokemus takana, laaja näköala eteenpäin, ja rinnalla huolella valittujen yhteistyökumppaneiden verkosto.

Hyvä tuote, edullinen hinta ja asiakaspalvelu

Olemme sitä mieltä, että karsimalla turhat kulut pois suunnittelusta, valmistuksesta ja logistiikasta tuote saadaan suomalaisiin myymälöihin juuri sellaisena kuin asiakas haluaa. Laadun ja hinnan optimointi on meidän erikoisalaamme. Sisartoimistomme Hong Kongissa valvoo tuotteidemme tasaisen korkeaa laatua valmistuksesta rahtaukseen asti.  Varmistamme, että tuotteet päätyvät asiakkaillemme sujuvasti ja sovitussa aikataulussa.

Saamme jatkuvasti runsaasti kiitosta mm. joustavan tuoteneuvonnan ja tehokkaiden reklamaatio-menetelmiemme suhteen. Modernissa bisnesmaailmassa me erotumme sillä, että meidät saa helposti kiinni sekä puhelimitse että sähköpostitse. Olemme ylpeitä siitä, että asiakkaamme luottavat meihin. Siihen tietoon hyvä kauppa perustuu.

Kilpailukykyä ja vahvaa osaamista

Kilpailijat eivät pidä meistä, me olemme vieneet heiltä monia pettyneitä asiakkaita. Meille taas tulee koko ajan lisää tyytyväisiä asiakkaita. Asiakkaitamme ovat isot tavarataloketjut, erilaiset marketit, rautakaupat, halpahallit, sekatavarakaupat ja erikoisliikkeet ympäri Suomen. Harjoitamme myös vientiä Baltian maihin.

PREGO

PREGO on meidän luomuksemme, suomalaiseen käyttöön suunniteltu suomalainen brändi. Prego tuotevalikoimaa hiomme jatkuvasti asiakkaittemme toiveiden mukaan - lukuisten tuotemallien joukosta poimimme Prego-tuotteiksi juuri ne valioyksilöt, jotka voisi ylpeydellä antaa lahjaksi vaikka omalle lapselle. Pregoon kuuluvat seuraavat tuoteryhmät:

  • Pienet kodinkoneet
  • Sähkölaitteet
  • Sähköiset hiustenmuotoilu- ja kauneustuotteet
  • Terveydenhoitotuotteet
  • Viihde-elektroniikka
  • Vapaa-ajan tuotteet